La Copa Miyagi i el torneig del Club Karate Sant Cugat, protagonistes a la Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del torneig del CKSC durant la Festa Major 2011

Imatge d'arxiu del torneig del CKSC durant la Festa Major 2011

El Club Karate Sant Cugat organitza aquest dissabte a la ZEM de la rambla del Celler la Copa Miyagi i el torneig intern de l'entitat santcugatenca, en modalitat kata. Pel que fa a la Copa Miyagi, en modalitat kumite, reunirà uns 10 clubs d'arreu de Catalunya i s'espera que hi participin al voltant d'un centenar de karateques.

El Club Karate Sant Cugat organitza el seu torneig intern en què hi participen les diferents classes i escoles de Sant Cugat i en què es decideixen els millors karateques del club de cada categoria. La modalitat d'aquesta competició serà la de kata. Aquest torneig es disputarà per la tarda, durant el matí tindrà lloc la primera edició de la Copa Miyagi. L'entitat santcugatenca espera la participació d'uns 10 clubs de Catalunya i que el campionat reuneixi al voltant d'uns 100 karateques, que competiran en modalitat kumite.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, espera que aquesta primera edició de la Copa Miyagi serveixi per millorar el nivell de kumite tant en els clubs com a la resta de Catalunya.

Salvador Álvarez

Esperem que, igual que hem millorat en kata, que aquest torneig millori el nivell de kumite tant de clubs com a Catalunya.




Aquestes competicions es disputen aquest dissabte a la ZEM de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.