Les activitats esportives, protagonistes a la Festa Major de Mira-sol


Temes relacionats

Josep Maria Calafell guanya les 2 Milles de Mira-sol ( 7/jul/12)

La Galleguiña recorda en el seu pregó les virtuts de viure a Mira-sol ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

El torneig de futbol 7 ha tingut 16 equips

El torneig de futbol 7 ha tingut 16 equips

Les 12 hores de futbol 7 ha estat l'activitat amb més participació dels actes esportius que s'han dut a terme aquest dissabte per la Festa Major de Mira-sol. D'altres esports han estat el campionat de petanca, el tennis taula, els escacs i la 4a edició de les dues milles del districte que s'han fet pel matí.



Les 12 hores de futbol 7 han estat un dels plats forts dels actes esportius de la Festa Major de Mira-sol. Les instal·lacions del Mira-sol Baco han acollit els 16 equips participants en la 3a edició d'un torneig que segons el seu organitzador, Pepe Jurado, cada vegada té més nivell i en el qual se sent molt identificat.

Pepe Jurado

És un torneig molt important per mi i es fa gràcies al Mira-sol i a Cultura. Estem contents perquè cada any la qualitat va en augment.


El torneig ha començat a les nou del matí i ha acabat amb la final a les deu del vespre. Jurado es mostra satisfet amb els equips participants i lamenta que no es puguin apuntar més equips perquè no tenen temps ni espai per jugar més partits. Tot i això, de cara a l'any vinent l'organització intentarà que el torneig es disputi durant dos dies. A més del futbol, la Festa Major de Mira-sol també ha comptat amb una partida simultànea d'escacs. El tresorer del Club d'Escacs Sant Cugat, Manel Andrés, explica que l'acte serveix perquè els aficionats a aquest esport puguin distreure's i destaca el caràcter amistós de la trobada.

Manel Andrés

Aquest acte cada any és igual, és un acte familiar i l'objectiu és passar l'estona i distreure's perquè no s'hi juguen res.


Per la tarda també s'han disputats campionats de tennis taula i de futbolí. La bicicletada popular ha tancat aquest diumenge les activitats esportives de la Festa Major del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.