Poden fer història


  • Comparteix:

L'equip benjamí de l'Olimpyc Floresta podria pujar per primer cop a la seva història a Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala català. Els florestants han guanyat tot els partits i només han cedit un empat. Els nois entrenats per Jose Gonzàlez i Victor Feu ocupen la segona plaça amb un partit menys.

El futur de l'Olimpyc està garantit almenys pel que fa a l'equip benjamí que està pulveritzant tots els registres. Aquest equip està invicte i només ha cedit un empat. Les seves xifres són espectaculars amb 92 gols a favor i 27 en contra. Actualment són segons, però amb un partit menys. Els joves jugadors florestants volen fer història pujant amb l'equip a la Divisió d'Honor. Mai l'entitat florestana ha tingut un equip d'aquesta categoria a la màxima divisió del futbol sala català.

Els jugadors fa quatre anys que juguen junts i tenen el concepte d'equip molt clar. El darrer partit va ser espectacular amb una clara golejada per 7 a 0 davant el Cardedeu. Escoltem Enric Julià, pare d'un jugador florestà.

Enric Julià

Aquest equip competeix per guanyar i fa un gran futbol sala



Els tècnics de l'equip són Jose Gonzàlez i Victor feu. Gonzàlez té clar el que vol d'aquest conjunt.

Jose Gonzàlez

L'objectiu d'aquest equip és jugar un bon futbol sala


L'equip ja prepara el proper partit a la pista del Caldes, equip de la part baixa de la taula. Els florestans volen continuar pel camí del triomf i pujar a la Divisió d'Honor per fer història.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.