Poden fer història

fubol_sala

Publicat el 17/feb/09 per Dani Velazquez / Joan Garcia

L'equip benjamí de l'Olimpyc Floresta podria pujar per primer cop a la seva història a Divisió d'Honor, màxima categoria del futbol sala català. Els florestants han guanyat tot els partits i només han cedit un empat. Els nois entrenats per Jose Gonzàlez i Victor Feu ocupen la segona plaça amb un partit menys.

El futur de l'Olimpyc està garantit almenys pel que fa a l'equip benjamí que està pulveritzant tots els registres. Aquest equip està invicte i només ha cedit un empat. Les seves xifres són espectaculars amb 92 gols a favor i 27 en contra. Actualment són segons, però amb un partit menys. Els joves jugadors florestants volen fer història pujant amb l'equip a la Divisió d'Honor. Mai l'entitat florestana ha tingut un equip d'aquesta categoria a la màxima divisió del futbol sala català.

Els jugadors fa quatre anys que juguen junts i tenen el concepte d'equip molt clar. El darrer partit va ser espectacular amb una clara golejada per 7 a 0 davant el Cardedeu. Escoltem Enric Julià, pare d'un jugador florestà.

Enric Julià

Aquest equip competeix per guanyar i fa un gran futbol sala

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els tècnics de l'equip són Jose Gonzàlez i Victor feu. Gonzàlez té clar el que vol d'aquest conjunt.

Jose Gonzàlez

L'objectiu d'aquest equip és jugar un bon futbol sala

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip ja prepara el proper partit a la pista del Caldes, equip de la part baixa de la taula. Els florestans volen continuar pel camí del triomf i pujar a la Divisió d'Honor per fer història.