Sandro, Martí Casas i Arnau s'acomiaden de l'Olímpyc amb victòria

L'Olímpyc Floresta finalitza la temporada del grup 2 de Tercera Divisió amb victòria (5-4) davant l'Esplugues. Els florestants aconsegueixen el gol del triomf a falta d'un minut per al final després de remuntar un 1 a 4 en contra. Marti Casas, amb tres gols, i Albert Cardona, amb dos, han estat els golejadors dels de Xaloc Rion. L'Olímpyc ha homenatjat a Sandro Aguiló, que es retira, amb una samarreta i una gran ovació del públic.

Partit vibrant el que s'ha viscut a Can Llobet en una jornada especial per a l'Olímpyc Floresta. Només començar els florestans han disposat de dues ocasions per obrir la llauna, però ha estat l'Esplugues qui ha vist primer porteria gràcies a un gol de Jordi Pahissa al minut cinc de partit. Quan encara no s'havia arribat al minut 10 els espluguencs han aconseguit batre la porteria florestana per partida doble posant el 0 a 3 al marcador gràcies als gols de Juan José Lorenzo i Buelebo Mpa. Abans del descans l'Olímpyc ha reaccionat amb dos gols de Martí Casas però l'Esplugues ha aconseguit anotar el quart gol.

A la represa, el guió del partit ha canviat radicalment i els florestants s'han fet amb el domini de la pilota i han disposat d'arribades constants a la porteria de l'Esplugues. En els primers minuts dels segon temps, Martí Casas, de nou, ha situat als florestants a un gol dels espluguencs aconseguint el seu hat trick. Amb aquest marcador l'Olímpyc ha buscat amb insistència el gol de l'empat. Un gol que no ha arribat fins a tres minuts per al final, quan Albert Cardona ha aconseguit trobar porteria amb un gran xut. El pavelló de Can Llobet ha embogit quan a falta d'un minut per acabar el matx Cardona ha anotat el gol que ha donat els tres punts als florestants.

L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que l'equip ha sabut competir a la segona part.

Xaloc Rion

Haviem de competir. Si no competim ens pot guanyar qualsevol. Hem estat superiors.

Un cop finalitzat el partit el club florestà ha homenatjat el porter Sandro Aguiló amb una samarreta. Per a Sandro, ha estat una jornada especial.

Sandro Aguiló

A mesura que passaven els minuts estava més emocionat. El final ha estat increïble. És difícil explicar les emocions.

Martí Casas i Arnau Abadal també deixen el club de forma temporal. Amb aquest triomf els florestants finalitzen tercers del grup 2 de Tercera Divisió amb 65 punts.