Victòria treballada


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat guanya al Palau per 3 gols a 4. Amb aquest resultat, els santcugatencs s'apropen a l'ascens en situar-se cinquens a la classificació.

Els de Jaime Martínez sabien que el partit d'aquest diumenge no era gens fàcil. I és que visitaven a un Palau que tot i trobar-se a la zona baixa de la taula, ja va mostrar a la primera volta que pot donar més d'un ensurt. És per això que durant aquesta setmana els vermell-i-negres han treballat molt, amb un plantejament molt defensiu i a l'espera del contrari.

Ja des del principi del matx, els de Jaime Martínez han marcat la diferència encetant el marcador. Però les coses no els han resultat tant fàcil com s'esperaven, i és que els tres errors defensius que han tingut els vermell-i-negres han servit per empatar el marcador a 3.Finalment, però l'esforç ha donat el seu fruït i és que els de Jaime Martínez han aconseguit marcar el quart gol, que significava la victòria. Amb el resultat d'aquesta jornada els santcugatencs se situen cinquens en la classificació a 8 punts del líder, el Rubí, i per tant molt a prop de la zona d'ascens. Pel jugador santcugatenc Marc Casas fer pronòstics ara sobre l'ascens no serveix de res.

Marc Casas

Ara no estem en lloc de ningú. Evidentment que ens mantindrem fàcilment, però estem lluny de l'ascens. Hem d'anar partit a partit.


La jornada que ve els de Jaime Martínez reben al Mataró, situat sisé a la classificació amb 29 punts, i a dos dels santcugatencs. Partit clau el que es jugarà la setmana vinent en una pista a determinar ja que el PAV-3 acollirà el campionat del món de balls de saló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.