Acostant-se a l'ascens

L'Axa Sant Cugat guanya al Mataró per 5 gols a 3 en un partit molt intens. Els vermell-i-negres sumen tres punts importants que els mantenen a la part alta de la classificació.

Bon partit el que han jugat aquest dissabte els de homes de Jaime Martínez contra el Mataró. Des dels primers minuts de partit els vermell-i-negres han sortit a per totes i han tingut un gran nombre d'ocasions de gol. Tot i això el marcador no s'ha mogut fins al minut 11 quan el santcugatenc Pol marcava l' 1 a 0. Pocs minuts per arribar al descans, Calle marcava el 2 a 0, resultat que donava tranquil·litat als locals. Una tranquil·litat que ha traït al conjunt santcugatenc, i és que en poc més d'un minut els del Maresme empataven el partit.

Només començar el segon temps, els de Jaime Martínez encaixaven el gol que desfeia l'empat. 3 minuts després però començava la golejada local, i és que és en els 7 minuts següents Christian, Pol i Calle s'encarregaven de deixar el marcador final de 5 gols a 3.
El jugador Pol Calbó fa una valoració d'aquest partit

Pol Calbó

La primera part hem dominat molt el partit, però per dos errors molt tontos se'ns ha girat el partit. Al final però hem imposat el ritme i hem aconseguit la victòria.

Amb el resultat d'avui els santcugatencs sumen 34 punts que els apropa a la zona alta de la taula.