Amb marge de millora


  • Comparteix:

Els florestans continuen amb un alt ritme d'entrenaments i partits.

Els florestans continuen amb un alt ritme d'entrenaments i partits.

L'Olimpyc Floresta disputa dos partits aquest cap de setmana amb un balanç d'un victòria i una derrota. Els florestans guanyen per 7 a 4 al Sagarra i cauen per 7 a 1 davant el Premià.

Continuen les proves de pretemporada de l'Olimpyc Floresta. És per això que els tècnics del conjunt florestà van escollint rivals de diferents perfils per tal de veure les possibilitats de l'equip.

En el partit del dissabte contra el Sagarra de Territorial, els florestans aconsegueixen la victòria per 7 gols a 4 davant un rival amb molt bones individualitats. En el partit de diumenge, l'Olimpyc cau per 7 a 1 davant el Premià de Nacional A. Tot i el resultat abultat, els florestans han fet un bon partit, sobretot a la primer meitat, a la que han arribat perdent només per 1 a 0. A la represa, el partit ha embogit i han anat caient els gols del Premià.

El tècnic de l'Olimpyc, Chema Redondo, valora així el cap de setmana del seu equip.

Chema Redondo

Estem contents perquè hem vist coses bones, tot i que hi ha d'altres que hem d'arreglar.




Dissabte, nou test pels florestans que visiten la pista del Pineda de la Nacional B. Serà a les sis de la tarda (18:00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.