L'Àgora rep la visita dels jugadors del Barça de futbol sala Lozano i Dias


  • Comparteix:

Els jugadors del Barça de futbol sala, Sergio Lozano i Gabriel Dias, acompanyats pel preparador físic de l'equip, Ismael Camenforte han compartit aquest dimecres les seves experiències professionals amb alumnes de l'escola Àgora. La xerrada ha tractat sobre valors com l'esforç i la superació. Abans, els actuals campions d'Europa han signat en el llibre d'honor de l'escola.

Sergio Lozano, Gabriel Dias i el preparador físic i exalumne de l'Àgora, Ismael Camenforte, han canviat la pista per l'auditori Josep Carreras per enfrontar-se a un públic jove i encuriosit. Lozano ha subrtallat la importància que les seves experiències com a jugadors professionals serveixin d'exemple als més joves.

Sergio Lozano

Explicar les nostres experiències perquè puguin aprendre és important. Però l'important és que gaudeixin fent el que fan.


La xerrada d'aquest dimecres és la segona d'un cicle organitzat per l'escola amb motiu del 25è aniversari. Francesc Guijosa, organitzador de l'activitat, avança que el campió del Món de pàdel, Fernando Belasteguín tancarà el cicle abans de final de curs.

Francesc Guijosa

Acabarem amb el campió del Món de pàdel. Es tracta que els alumnes vegin que el dia a dia de l'esport i de la vida estan molt lligats.


El primer convidat a aquestes xerrades va ser el jugador del RCD Espanyol, David López, també exalumne de l'Àgora.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.