El Mira-sol Baco- Empenta, pendent del comitè de competició de la federació

El comitè de competició de la federació catalana de futbol decidirà aquest dimecres si el partit entre el Mira-sol Baco i l'Empenta es reprèn amb el 2 a 1 a favor dels mirasolencs i dos minuts pendents per jugar. El matx s'ha suspès segons l'acta arbitral per incidents entre el públic i un dels assistents. El partit correspon a l'eliminatòria de tornada de la fase d'ascens a Tercera Catalana amb un 2 a 0 per als de Premià a l'anada.

El Mira-sol Baco era conscient que havia de marcar ràpidament per capgirar el 2 a 0 de l'anada i en només tres minuts Gabri ha fet el primer pas estrenant el marcador a passada d'Agus. Els locals no s'han conformat i en el primer temps han tingut dues més, una d'elles en una pilota penjada a l'àrea que ha rebutjat el porter i una altra al fil del descans amb un remat de cap forçat que ha marxat fora.

A la represa, Agus ha provat de lluny, però el seu xut ha anat al travesser i en el minut 21 el Mira-sol Baco ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc. En els últims 15 minuts de partit, els locals apretaven molt, però l'Empenta ha aprofitat dos contraatacs per crear ocasions clares i en el minut 37 de la segona ha arribat el gol visitant que semblava sentenciar l'eliminatòria.

El Mira-sol Baco però, no s'ha rendit, i a la desesperada Riki ha fet el 2 a 1. Quan encara no s'havia complert el temps reglamentari, l'àrbitre ha xiulat una falta fora l'àrea expulsant el tercer jugador de l'Empenta. El Mira-sol necessitava encara dos gols quan restaven dos minus més l'afegit, però l'àrbitre ha decidit xiular el final sense que es xutés la falta.

El segon entrenador del Mira-sol Baco, Manel López, destaca que l'eliminatòria no hauria d'estar acabada.