El SantCu finançarà un terç del pressupost del Campus a l'India amb donacions


  • Comparteix:

Imatge del Campus a l'Índia 2013 / Font: SCE

Imatge del Campus a l'Índia 2013 / Font: SCE

El SantCu recorre al micromecenatge per finançar part del 2n Campus a l'Índia d'aquest estiu. El club santcugatenc ha presentat el projecte a la plataforma de crowdfunding Lánzanos amb l'objectiu de recaptar 4.000 euros en 98 dies, una tercera part del pressupost total. La iniciativa ja ha aconseguit 440 euros. El campus es farà del 22 de juliol al 5 d'agost.

Els donants rebran a canvi i, segons les seves aportacions fotografies, una samarreta commemorativa o una invitació per assitir a la presentació del SantCu. L'organitzador del Campus a l'Índia i directiu de l'àrea Social del Sant Cugat Esport, Jaume Garcia, explica que l'any passat el projecte va comptar amb diverses subvencions.

Jaume Garcia

Creiem que ens pot ajudar a cobrir el viatge a Anantapur. L'any passat vam rebre ajudes però aquest any la cosa està més complicada.


El Sant Cugat Esport col·laborarà per segon any consecutiu amb la Fundació Vicente Ferrer a través d'aquest campus adreçat a més de 110 nens i 60 nenes d'Anatapur, una de les zones més deprimides de l'Índia, i altres seus que permetran arribar fins a 500 participants.

L'objectiu del campus és fomentar el futbol, contribuir al desenvolupament físic i social dels nens a través de l'activitat física, promoure els valors de la tolerància i el respecte a través del futbol i aportar coneixements, estructures i habilitats perquè puguin continuar el treball un cop acabi el campus.






-



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.