El SantCu-Europa B es reprendrà al minut 78 amb el llançament de penal local


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el SantCu i l'Europa B

Imatge del partit entre el SantCu i l'Europa B

El partit entre el cadet A del Sant Cugat Esport i el cadet B de l'Europa es resoldrà aquest dimecres a partir de les vuit del vespre a la ZEM Jaume Tubau. El matx, que pot fer ascendir els santcugatencs a Divisió d'Honor, es reprendrà a partir del minut 78, amb empat a 1 en el marcador i amb el llançament de penal dels locals.

Dissabte passat el Sant Cugat Esport es jugava ascendir a la màxima categoria del futbol català en edat cadet, la Divisió d'Honor. Per fer-ho, els de Julián Marín havien de superar l'Europa B a casa en l'última jornada del grup 3 de Preferent. Amb empat a 1 al marcador i quan restaven dos minuts per al final del temps reglamentari, l'àrbitre va xiular un penal.

En aquell moment, el col·legiat va suspendre el partit després de les protestes de l'equip visitant i l'aparició d'un espectador al terreny de joc. El Comitè de Competició de la Federació Catalana ha resolt que el matx es continuarà des del minut 78 i que s'afegiran quatre minuts d'afegit, tot plegat iniciant-se amb el penal a favor del SantCu. Els locals no podran alinear més de 10 jugadors, mentre que l'Europa disposaran de nou jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.