Joaquin Rubio es converteix en el nou entrenador del Valldoreix FC


  • Comparteix:

El Valldoreix FC tindrà nou entrenador / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC tindrà nou entrenador / Font: Valldoreix FC

Joaquin Rubio es converteix en el nou entrenador del primer equip del Valldoreix FC en la que serà la segona temporada del conjunt a Tercera Catalana. Rubio substitueix Romà Escuer, que ha deixat el càrrec després d'assolir la permanència en el grup 10 de la categoria de bronze del futbol català.

Joaquin Rubio té experiència com a entrenador a Tercera i Quarta Catalana. El seu últim conjunt ha estat l'Alegria amb el qual ha acabat sisè en el grup 17 de Quarta Catalana. Abans, Rubio va dirigir la Palma de Cervelló i el Veterans de Sant Just, amb el qual va assolir l'ascens a l'antiga Segona Territorial. El tècnic assegura que el seu estil s'adapta al joc del seu equip, i es defineix com un entrenador tranquil.

Joaquin Rubio

Tinc un estil en funció dels jugadors, però amb Valldoreix s'ha de tenir en compte les dimensions del camp. M'agrada explicar el que s'està treballant.


El Valldoreix FC, per la seva part, s'ha estrenat a Tercera Catalana aconseguint l'objectiu de la permanència en gran mesura pels bons resultats aconseguits a casa durant la segona volta del campionat. El tècnic sortint Romà Escuer ha arribat a la jornada nou quan els verd-i-blancs només havien sumat dos punts de 18 possibles. El Valldoreix FC va acabar 13è amb 36 punts, sis per sobre de les posicions de descens.

Joquin Rubio ha començat a prendre contacte amb els seus nous jugadors i, segons les seves primeres referències, l'objectiu de la temporada que ve passa per assolir la salvació d'una manera més solvent que aquest curs i, fins i tot, optar a lluitar pels primers llocs si el curs comença amb bones sensacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.