Els equips del Vallès Occidental omplen el CAR a la Nit dels Campions


  • Comparteix:

La sala d'actes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat s'ha quedat petita per rebre els equips de futbol i futbol sala del Vallès Occidental que han quedat campions en les seves categories. El Sant Cugat Esport ha estat el representant local, amb la presència de tres equips, un fet que el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, ha lloat com la conseqüència de la feina ben feta amb la base.

El benjamí de Segona Divisió, l'aleví de Primera i el recent campió del grup 3 de cadet Preferent del Sant Cugat Esport han tingut el seu reconeixement en una jornada que ha aplegat jugadors, familiars, tècnics i directius. Tots agrupats en torn a un futbol vallesà que s'ha erigit com un dels més potents del panorama català, atès el volum de persones que han acudit a la sala d'actes del CAR.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, es mostrava satisfet amb el treball de la temporada, reflectit en aquests tres guardons aconseguits, una feina que arriba a diferents edats del club.

Llorenç Santasusagna

És una mostra del treball que es porta a terme amb el club, a l'escola de futbol. És un orgull i un goig.


A l'acte, hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el representant de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona, Santiago Siquier, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Tizón ha recordat la importància que el CAR aculli trobades d'aquest perfil.

Xavier Tizón

Aquesta tarda hem pogut comprovar que la Federació Catalana de Futbol mou una gran massa.


A la cita, la Federació Catalana de Futbol ha recordat la feina feta durant la temporada a través de dos vídeos. Un d'ells, dedicat a la campanya engegada per l'ens federatiu, 'Joc Net'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.