Agustín Peñarroya, del Mira-sol Baco, màxim golejador del futbol català


  • Comparteix:

El jugador del Mira-sol Baco Agustín Peñarroya, Agus, s'ha convertit en el màxim golejador de totes les categories del futbol català. Agus ha marcat 52 gols en 28 partits en el grup 15 de Quarta Catalana quedant-se a les portes de l'ascens a Tercera Catalana en perdre la promoció.Tot i les ofertes d'equips més potents, el golejador verd-i-negre seguirà la temporada vinent amb el Mira-sol.

28 partits jugats a Quarta Catalana, 52 gols, gairebé dos per partit. Màxim golejador de tot el futbol català. Un home lligat al gol que destaca que el moment després de marcar és com una alliberació.

Agus Peñarroya

Tinc una sensació de relax que només la coneixem els que marquem. Em sento alliberat després de marcar.


Des de la Primera Catalana fins a la Quarta Catalana cap jugador ha estat capaç ni d’acostar-se als números d’Agus. Un club que ha lluitat fins l’últim instant per pujar a Tercera Catalana. El conjunt mirasolenc sap de la importancia del seu davanter i el seu tècnic, Joan Garcia, destaca que a més, és un líder dins de l'equip.

Joan Garcia

De l'Agus no només destaco la capacitat golejadora, és un líder tant dins com fora del camp.


Agus ha fet 52 dels 91 gols del seu equip en el grup 15 de Quarta Catalana, gairebé un 60 per cent. Ha contribuit notablement que el Mira-sol Baco acabés segon, només per darrere de l'UDAF Inter i tingués la possibilitat d'ascendir a Tercera Catalana. L'últim obstacle era l'Empenta de Premià de Mar, però la llosa del 2 a 0 en contra en el partit d'anada va ser molt gran per aconseguir la remuntada a casa. Aquest ha estat, sense cap dubte, el pitjor moment de la temporada i a més, no va aconseguir marcar cap gol.

Agus Peñarroya

Esperava arribar bé a la promoció per ajudar l'equip. Tinc l'espina de no haver aconseguit l'ascens.


Els 52 gols han despertat l'atenció de molts equips per intentar incorporar-lo a les seves files. Algun de tres categories més altes de les que juga el Mira-sol Baco. Però Agus, té clar on vol seguir la temporada vinent i té un objectiu molt clar.

Agus Peñarroya

Em sento molt bé aquí. El meu objectiu és intentar pujar aquest equip que fa molts anys que no està a Tercera Catalana.


Agus vol jugar a una categoria més alta, però no amb qualsevol equip, vol fer-ho amb el Mira-sol Baco.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.