Derbi santcugatenc a la primera jornada del grup 6 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Junior B és un dels equips santcugatencs a la Tercera Catalana

El Junior B és un dels equips santcugatencs a la Tercera Catalana

Els dos equips santcugatencs del grup 6 de la Tercera Catalana, Junior B i Mira-sol Baco, es veuran les cares a la primera jornada de lliga al camp del Junior. L'altre equip de la ciutat, el Valldoreix, debutarà al grup 11 de la mateixa categoria visitant el camp del Besós Barón de Viver.

La Federació Catalana de Futbol va fer públics aquest divendres els calendaris de la temporada que ve als grups de la Tercera Catalana. Al grup 6, on coincideixen Junior B i Mira-sol, el matx més destacat és el derbi, que es disputarà al camp del Junior el cap de setmana del 7 de setembre i a la ZEM Mira-sol el 25 de gener.

Després del derbi, els blau-i-negres visitaran l'Escola de Futbol Base Ripollet a la segona jornada i rebran el Castellbisbal a la tercera. Per altra banda, els mirasolencs jugaran a casa contra el Can Boada i visitaran el Can Rull. El Junior B afronta la seva tercera temporada consecutiva a Tercera Catalana, mentre que els verd-i-negres tornen a la categoria després de 13 anys d'absència.

Al grup 11, el Valldoreix debutarà al camp del Besós Barón de Viver, es desplaçarà al camp de Sant Genís-Penitentes a la segona jornada i jugaran altre cop a fora, contra el Sant Ignasi, a la tercera jornada. Els valldoreixencs han canviat de grup aquest any i han passat del 10, on va ser dotzens l'any passat, a l'11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.