El SantCu torna a la Índia per segon any consecutiu per al Campus a Anantapur


  • Comparteix:

El SantCu repeteix a Anantapur / Foto: Sant Cugat Esport

El SantCu repeteix a Anantapur / Foto: Sant Cugat Esport

13 integrants del Sant Cugat Esport seran a la ciutat índia d'Anantapur per al 2n Campus SantCu-Índia des del 22 de juliol fins al 5 d'agost. Els representants del club vermell-i-negre repetiran a la ciutat asiàtica on ja van ser l'any passat en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer i la Rural Development Trust.

El SantCu va tornar l'any passat del primer Campus a l'Índia amb la intenció de repetir i enguany hi tornaran. La segona estada ha estat possible gràcies a la captació dels 13 integrants que es desplaçaran i també pel suport econòmic de l'Ajuntament. L'organització defineix el projecte com un Campus de Futbol Solidari creat pels integrants del club que són entrenadors i membres del cos tècnic del club vermell-i-negre.

El responsable de l'àrea social del SantCu, Xavier Ros, destaca que aquest any van amb més coneixements que l'any passat.

Xavier Ros

Es tracta de tornar a fer una bona planificació per treure el màxim rendiment. Tenim les dades de l'any passat i portem una planificació més exhaustiva.


En aquesta edició comptaran amb la presència d'uns 200 nens, més que l'estiu passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.