Joan Esteva (Castelló): 'Arribo a un club que hauria d'estar molt més amunt'


  • Comparteix:

Joan Esteva a les instal·lacions del Castelló | Foto: CD Castellón

Joan Esteva a les instal·lacions del Castelló | Foto: CD Castellón

L'entrenador de futbol santcugatenc Joan Esteva començarà aquest dimecres la pretemporada amb el seu nou equip, el Castelló. En declaracions a Cugat.cat, l'exentrenador del Constància, l'Sporting Maonès i el Sant Cugat Esport, entre d'altres, s'ha decidit per l'equip albinegre pel prestigi i el potencial del club, encara que això suposi deixar la Segona B, on ha entrenat les últimes quatre temporades, per tornar a Tercera.

El Castelló afronta aquest nou curs amb l'objectiu de tornar a la Segona B després d'uns anys d'inestabilitat institucional, amb un descens administratiu inclòs. Joan Esteva arriba a l'equip albinegre gràcies a la bona relació que manté amb Ramon Moya, que va ser el seu entrenador en la seva etapa de jugador, i que ara mateix és director tècnic del conjunt castellonenc.

Esteva entrenarà un equip històric del futbol professional estatal, que fa només cinc temporades estava jugant a la Liga Adelante, una divisió en la qual ha jugat 41 temporades. El tècnic reconeix que de seguida que va trepitjar les instal·lacions es va adonar de la magnitud del club.

Joan Esteva

El Castelló és un club històric que no és a la categoria que li correspon. T'adones de seguida de la seva grandesa i tenim el repte de tornar-lo on li pertoca.


Esteva espera poder conèixer millor la seva plantilla a partir d'aquest dimecres, quan arrenqui la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.