El Mira-sol s'endú amb contundència el derbi santcugatenc de Tercera Catalana

El Mira-sol Baco supera amb contundència el Junior B (1-5) i s'endú el matiner derbi santcugatenc a la primera jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han marxat al descans vencent per la mínima, i malgrat l'empat dels locals els verd-i-negres han acabat imposant-se amb molta solvència.

El matx ha començat amb domini dels blau-i-negres, que han aconseguit dur perill a la porteria mirasolenca sense poder concretar, però ràpidament ha passat a mans del Mira-sol. Raimon Mallol ha concretat aquest domini i ha anotat el primer gol del partit al minut 27 amb un xut de falta directa. Poc a poc, els visitants han aconseguit inclinar el joc al seu favor, però el marcador no s'ha mogut abans del descans.

A la represa, el Junior B ha reaccionat amb força i ha empatat mitjançant una precisa rematada de cap de Lucas Garcia, però l'alegria local ha durat poc, perquè poc després Luque ha marcat l'1-2 a la sortida d'un corner. El segon gol visitant ha estabornit els locals, que ja no han pogut tornar al partit i han vist com els mirasolencs anotaven tres dianes més. Primer, Toni Pou ha aprofitat una jugada d'estrategia per marcar amb un fort xut i Raimon Mallol i Agus Peñarroya han arrodonit el marcador amb dos gols de jugada individual.

L'entrenador del filial del Junior, Casimiro Arellano, reconeix que al seu equip encara li falten unes setmanes de preparació per poder competir com li agradaria.

Casimiro Arellano

L'equip està encara en construcció. S'ha vist que encara no estem preparats i ells tenen un gran equip. Són mereixedors de la victòria.

Per la banda mirasolenca, satisfacció amb el bon començament de temporada. Bernat Badrena, jugador dels verd-i-negres, assegura que arrencar amb bon peu és vital.

Bernat Badrena

Estem contents. Són tres punts en una nova categoria i en un derbi fa més il·lusió, més encara si és amb un cinc a un.

A la segona jornada, el Junior B visitarà el Ripollet i el Mira-Sol rebrà el Can Boada.