El Valldoreix comença la temporada amb una golejada en contra

Imatge d'arxiu del Valldoreix FC / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC s'estrena en el grup 11 de Tercera Catalana amb una derrota contra el Besós Baró de Viver (6-2). L'equip de Joaquín Rubio s'ha mantigut dins del partit fins ben entrada la segona part quan el conjunt barceloní ha sentenciat el matx amb el cinquè i sisè gol. Ignacio i Eugeni han fet els gols dels valldoreixencs que finalitzen cuers la primera jornada.

Els valldoreixencs han donat la cara durant el primer temps i bona part del segon, però amb el pas dels minuts han notat la davallada física que han patit fruit dels pocs entrenaments que porten a les cames. Malgrat la contundent derrota, el tècnic del Valldoreix FC, Joaquín Rubio, creu que a poc a poc els jugadors van assimilant el nou sistema de joc.

Joaquim Rubio

Són moltes coses que hem canviat en l'equip i potser la derrota és massa dura. Hem de continuar millorant, sobretot en l'aspecte físic.

La següent setmana els valldoreixencs rebran el Sant Genís-Penitentes, a la que serà la segona jornada del grup 11 de Tercera Catalana.