Dos minuts màgics donen el triomf al FS Sant Cugat davant el Claret

El Futbol Sala Sant Cugat s'estrena a casa amb triomf (4-3) davant el Claret i encadena la segona victòria consecutiva en la tercera jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han capgirat en dos minuts un resultat advers d'1 a 3 per endur-se els tres punts. El conjunt santcugatenc suma set punts de nou possibles a la lliga.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit adormit al partit i en una badada defensiva el Claret ha fet el 0 a 1 després d'una passada enrere. Els vermell-i-negres han reaccionat tímidament amb alguna ocasió, tot i que els barcelonins també han pogut marcar. Marc Casas ha igualat amb un xut llunyà i poc abans del descans el Claret ha tornat a avançar-se després d'una pèrdua de Jordi Savé.

A la represa, els santcugatencs han sortit més forts a l'inici, però l'ocasió més clara ha estat visitant. Els pals i la defensa han evitat un gol que ha arribat a la jugada següent després d'una errada de Marc Rubira. Amb l'1 a 3 els homes de Jaime Martínez han buscat l'èpica i l'han trobat en només dos minuts. Jordi Alcoriza amb un xut llunyà i Enric Sánchez en una jugada ràpida han igualat en el minut 12 i dos més tard Marc Casas s'ha tret un xut per l'escaire per avançar per primer cop el seu equip. El FS Sant Cugat ha disposat d'una clara ocasió per sentenciar i en els últims minuts la bona defensa ha evitat el gol de l'empat.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, justifica les errades defensives i creu que és més important tenir encert de cara a porteria.

Jaime Martínez

Les errades són normals tant a baix com a dalt. El que hem de treballar és l'efectivitat de cara a porteria.

La setmana vinent el conjunt santcugatenc visita la pista del Gavà.