L'Olímpyc Floresta perd a la pista del Riera de Cornellà en un matx travat

L'Olímpyc ha caigut derrotat a Cornellà

L'Olímpyc Floresta perd (5-2) a la pista del Riera de Cornellà a la quarta jornada del grup 3 de Segona B. Els florestans arriben al descans amb empat a 1, però a la represa es veuen superats per un equip local molt efectiu de cara a porteria. Els de Xaloc Rion sumen un balanç de dues victòries i dues derrotes.

L'Olímpyc arribava a la cita després de dues victòries i volia aconseguir la tercera davant un Riera que encar no havia puntuat. Els de Xaloc Rion s'han avançat ben aviat al minut sis amb un gol en pròpia porta dels locals. Set minuts més tard els de Cornellà han aconseguit l'empat amb el qual s'arribava a la mitja part.

A la represa, el Riera ha marcat dos gols a l'inici del segon temps avançant-se en el marcador, però Cardona retallava distàncies. Algunes decisions arbitrals molt dubtoses segons el jugador de l'Olímpyc Martí Casas han decantat la balança per als locals que han fet tres gols deixant el definitiu 5 a 2.

Martí Casas creu que aquesta derrota els hi servirà per tocar de peus a terra després de dues victòries.