El Junior cau contra l'Olivella i encadena la segona derrota seguida

Abu Rafiu ha tornat a ser decisiu de cara a porteria

El Junior ensopega (1-2) per segona jornada consecutiva al grup 3 de Segona Catalana de futbol i torna a perdre a casa després de sis jornades. L'Olivella ha marcat el gol del triomf quan faltaven vuit minuts per al final del partit i manté els blau-i-negres en les posicions de descens. Abu Rafiu, que ha avançat el Junior al minut 2, ha tornat a ser el golejador dels de Paco Carballo.

El Junior semblava veure la llum al final del túnel quan Abu Rafiu ha marcat l'1 a 0 en el segon minut de joc. Els blau-i-negres arribaven a la vuitena jornada després de tres partits sense còneixer la victòria i en descens. Tot i el gol inicial, l'Olivella ha reaccionat i en el minut 24 el visitant Victor Alonso ha igualat el matx i amb l'empat a un gol s'ha arribat al descans.

A la represa el marcador no s'ha mogut fins els instants finals. El blau-i-negre Arnau Rion ha estat expulsat en el minut 80 i dos més tard Marc Bofarull ha consolidat la remuntada visitant. Tot i que el nombre de jugadors s'ha igualat amb l'expulsió de Brian Eric Álvarez, el Junior no ha aconseguit marcar i sumar cap punt.

El Junior jugarà la setmana vinent davant el Martorell.