El FS Sant Cugat venç l'Esplugues i segueix invicte a la Tercera Divisió

El FS Sant Cugat venç el fins ara quart classificat, l'Esplugues, en la 7a jornada del grup 2 de Tercera Divisió i es manté en segon lloc a la lliga. Els vermell-i-negres han marxat al descans amb un avantatge d'1 a 0, però han errat moltes ocasions. En el segon temps, els santcugatencs han vist com l'Esplugues es posava 2 a 1, però en els últims instants han sentenciat fins el 5 a 2 definitiu.

El partit entre santcugatencs i espluguencs ha començat sense dominador clar i amb ocasions per totes dues bandes, tot i que les més clares han estat dels visitants que han fet dos pals. A partir dels 10 minuts de joc, el FS Sant Cugat ha passat a controlar el partit i a disposar de nombroses ocasions clares. Marc Casas, que havia gaudit de les millors ha fet l'1 a 0 en el minut 15 després d'una mitja volta. Abans del descans els locals han pogut fer el segon però Marc Casas i Pol Calvo en una doble ocasió han fallat.

El segon temps ha començat amb un pal d'Enrique Broto i una ocasió clara visitant. En una pilota recuperada en la zona de creació de l'Esplugues Marc Rubira s'ha quedat sol per fer el 2 a 0 en el minut 11. El partit semblava plàcid pel domini local, però els espluguencs han escurçat distàncies en una pilota picada per sobre de Jordi Palau. L'Esplugues ha apretat per igualar, però Marc Casas després d'un rebuig ha fet el 3 a 1 quan restaven dos minuts per al final i Òscar Rosell ha fet el quart poc després. En els últims instants l'Esplugues ha fet el 4 a 2 de penal i Enric Sans ha tancat el marcador amb el 5 a 2 definitiu.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, assegura que el triomf donarà forces als seus homes per l'important partit de la setmana que ve.

Jaime Martínez

El proper rival del Futbol Sala Sant Cugat és el Col·legi Santo Ángel, líder indiscutible a la lliga.