El Patí Hoquei remunta davant el Lloret i és el nou líder

Gran victòria (2-1) del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí davant el Lloret que el converteix en nou líder de Primera Divisió després de tres jornades de competició. Els de Lluís Galbas han aixecat el gol inicial de Víctor Crespo a la primera part amb dianes de Joan Farnés i Ignasi López.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat posava a prova el bon inici de temporada contra el Lloret Vila Esportiva. Els selvatans han baixat aquesta temporada de l'Ok Lliga i són un dels candidats a lluitar pel títol. En una primera part molt igualada, els dos equips han disposat d'ocasions clares per posar-se per davant, però tant Ramon Gascón al bàndol vermell-i-negre com Ferran Serra al verd-i-blanc estaven intractables fins que, a falta de 10 minuts per acabar el primer temps, Víctor Crespo ha engaltat un xut llunyà per avançar els visitants. El Lloret ha mantingut l'avantatge fins al final i fins i tot ha desaprofitat una falta directa.

A la represa, els de Lluís Galbas han seguit buscant les seves opcions en atac i confiant en la bona feina de Ramon Gascón sota pals. El porter santcugatenc ha aturat totes les escomeses dels selvatans, mentre els vermell-i-negres feien treballar Ferran Serra a l'altra porteria. Un xut llunyà de Pau Gilabert l'ha desviat Joan Farnés per empatar el partit al minut 37 i el partit s'ha trencat. Els joc ha començat a anar d'un cantó a l'altre i se succeïen les ocasions fins que Plaza ha errat una falta directa i, en un ràpid contraatac Ignasi López ha posat per davant els santcugatencs.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, assegura que aquest triomf és una prova més de la bona feina que s'està fent amb el planter.