El Junior es recupera de la crisi amb una golejada i bon joc davant el Begues

El Junior trenca la dinàmica de tres derrotes consecutives i es regala una golejada (5-1) davant el Begues en la 10a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han dominat el primer temps i amb gols de Català, Rafiu i Domingo han marxat al descans amb 3 a 0. A la represa, el Begues ha fet el 3 a 1, però Cortés i Mayol han sentenciat el matx. El conjunt visitant ha acabat el partit amb només nou jugadors.

El Junior ha sortit dominant el partit des de l'inici i creant ocasions clares. El primer avís ha estat de Rafiu i en el minut 7 Joan Català ha estrenat el marcador amb un xut que ha estat desviat per un jugador visitant. Els blau-i-negres seguien tenint la pilota i aprofundint en atac i han disposat d'ocasions per marcar més gols. En el minut 21 Abu Rafiu ha fet el 2 a 0 en un mà a mà amb el porter creuant la pilota lluny del seu abast. El Begues no reaccionava i el Junior no en tenia prou amb els dos gols i en una pilota morta Mario Domingo l'ha enganxat per fer el 3 a 0. El resultat no s'ha mogut abans del descans, però els locals han pogut fer-ne algun més.

En els primers minuts de la represa, el Junior ha desaparegut en atac i el Begues ha sortit amb la intenció d'escurçar distàncies. El gol ha arribat en el minut 68 després que el davanter visitant fallés i en segona jugada Martí Casasín aprofités el rebuig. El Begues s'ha animat i ha provat la porteria d'Abdul, però en el minut 76 Jordi Cortés en un xut llunyà ha enterrat el partit fent el quart gol. Els visitants s'han quedat amb un dos homes menys en els últims instants i Xavi Mayol després d'una jugada de còrner ha fet el definitiu 5 a 1.

El tècnic del Junior, Paco Carballo, destaca la importància del resultat, però creu que ja portaven uns quants partits jugant bé.

Paco Carballo

El balanç el fem pel resultat. Hem fet altres parts com avui, però sense marcar. Avui el 3 a 0 ens ha donat confiança.

El Junior torna a jugar a casa la setmana vinent i ho farà davant el Gornal.