L'Olímpyc Floresta presentarà els 13 equips divendres amb un nou format


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les presentacions a Can Llobet

Imatge d'arxiu d'una de les presentacions a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta adopta un nou format per a la presentació dels 13 equips que tindrà lloc aquest divendres al pavelló de Can Llobet. El club florestà aposta per donar protagonisme als jugadors i jugadores del club amb un torneig 3x3 des de dos quarts de set de la tarda fins a dos quarts de nou. La jornada es tancarà amb la foto de família, prevista per a tres quarts de nou del vespre.

L'espectacle de llum i so dels últims anys dóna pas a una nova forma de presentar els equips aquesta temporada. Com explica el responsable de Comunicació del club, Pol Moragas, el canvi respon a una qüestió pressupostària.

Pol Moragas

Des de la direcció del club hem decidit que per una qüestió pressupostària no podíem apostar per una presentació com la d'altres anys.


Prebenjamins, benjamins, alevins i infantils participaran en un torneig on els equips seran de tres jugadors i els porters seran un més. Partits de cinc minuts a les tres pistes que habilitarà el club al pavelló de Can Llobet per continuar amb les fotografies d'equip i acabar amb la gran foto de família.

L'Olímpyc manté el nombre d'equips amb l'única diferència que enguany no té senior femení però sí un infantil més. La nómina de conjunts consta de dos sèniors, dos juvenils, un cadet, dos infantils, dos alevins, dos benjamins, un prebenjamí i cadet femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.