L'Olímpyc anhela la victòria davant l'Esparreguera, un rival directe


  • Comparteix:

Martí Casas amb l'Olímpyc Floresta aquesta temporada

Martí Casas amb l'Olímpyc Floresta aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta rep l'Esparreguera aquest dissabte a les sis de la tarda a la 10a jornada del grup 3 de Segona B. Un partit contra l'avantpenúltim que ha de servir per als florestans per sumar la victòria que es resisteix des de fa tres jornades i deixar enrere un rival directe per la permanència segons el tècnic florestà, Xaloc Rion.

El rival de l'Olímpyc d'aquesta setmana és un habitual dels darrers anys a Can Llobet. Però enguany està en hores baixes i els seus jugadors, molts procedents del juvenil, encara no s'han adaptat a una categoria molt exigent com és la Segona B. Els del Baix Llobregat sumen cinc punts i no guanyen des de la tercera jornada de competició.

De la seva banda, l'Olímpyc ve de protagonitzar tres empats consecutius, dos contra equips de la part alta com l'Escola Pia i el Pallejà, i la darrera jornada contra el Bellsport. El tècnic florestà, Xaloc Rion, creu que contra l'Esparreguera han de tornar al camí de les victòries i deixar enrere un rival directe.

Xaloc Rion

Ha perdut molts jugadors i han agafat juvenils, que encara no tenen ritme. Per nosaltres aquesta setmana és molt important guanyar perquè deixaríem dos rivals molt tocats i ens aproparíem a la permanència.


Per l'Olímpyc continuen de baixa Gerard Casas, Fernando i Marc Feu. A més, són dubte Carles Jiménez i Joan Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.