El Junior pretén prolongar el seu idil·li amb el gol davant la visita del Gornal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels partits del Junior a casa aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'un dels partits del Junior a casa aquesta temporada

Un Junior reanimat, després de reconciliar-se amb el gol, afronta l'11a jornada de Segona Catalana de futbol a casa davant el Gornal, un dels conjunts veterans de la categoria. Els de Paco Carballo, sense Suriol, Cortés, Sallent ni el porter Max, intentaran aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda certificar la seva recuperació.

Aquest dissabte ha de servir de punt d'inflexió per a un Junior al qual els resultats han donat l'esquena. Si bé l'equip ha creat ocasions, el gol s'ha fet de pregar i els marcadors no li han estat gaire favorables. Però després de la golejada de l'última jornada, l'entrenador del Junior, Paco Carballo, espera que canviï la dinàmica perquè l'equip torni a recuperar la confiança.

Paco Carballo

A veure si canvia la ratxa i els nois tenen més confiança cara a gol i els partits no es posen coll amunt com fins ara.


El rival, el Gornal, manté gairebé el bloc de la temporada passada i és un conjunt que lluitarà per mantenir la categoria. De fet la campanya anterior la va tancar en onzena posició, per darrera del Junior, vuitè, i en els enfrontamets directes cadascú va guanyar el seu partit a casa.

Per al compromís de dissabte, els blau-i-negres tindran algunes absències. Joan Suriol està sancionat amb un partit, Jordi Cortés també serà baixa per acumulació de targetes, Xavi Sallent estarà de viatge i el porter Max continua sense poder jugar, per una tendinitis a l'espatlla. El partit es jugarà a les instal·lacions del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.