Un Sant Cugat Esport optimista visita el Sant Joan Despí, quart per la cua


  • Comparteix:

El SantCu espera sumar també a domicili / Font: Golcat.com

El SantCu espera sumar també a domicili / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport examina el seu bon moment de forma al camp del quart per la cua, el Sant Joan Despí, aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. El partit, corresponent a la 11a jornada del grup 3 de Segona Catalana, enfronta un SantCu que suma dues victòries seguides contra un Sant Joan Despí que, per contra, encadena dues derrotes consecutives.

El Sant Cugat Esport afronta aquesta jornada amb l'aire que li ha donat les dues últimes setmanes, que han col·locat els vermell-i-negres setens i que han justificat per fi el bon treball que Camilo Speranza preconitza des del principi del curs. El SantCu ha sumat sis punts, a més, en compromisos de mèrit, al complicat camp del Marianao Poblet i a casa contra un dels conjunts més potents de Segona Catalana, el Vista Alegre.

I precisament aquest cap de setmana es troba contra un conjunt que es troba en un difícil moment, una situació que els santcugatencs han experimentat en la seva pell jornades enrere. El Sant Joan Despí ha sumat dues derrotes seguides, dinàmica que l'ha situat en posicions de descens directe. Els del Baix Llobregat, que la temporada passada va acabar a quatre punts de la promoció de descens a la mateixa categoria, sumen dues victòries en 10 jornades i són el tercer equip que més ha empatat, amb quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.