L'Olímpyc Floresta omple de futbol sala la presentació dels seus equips


  • Comparteix:

Els més petits han pogut gaudir amb partits amistosos entre ells

Els més petits han pogut gaudir amb partits amistosos entre ells

L'Olímpyc Floresta reforça els valors d'unitat entre tots els membres i edats del club durant la presentació dels seus equips, que ha tingut com a protagonista el joc i la pilota. Durant tota la tarda de divendres el pavelló de Can Llobet s'ha omplert de partits entre les diferents categories de l'entitat, des de prebenjamins fins a juvenils. Els equips sènior, tant el B com el primer equip, així com l'equip femení, s'han reservat per la foto de família que s'ha encarregat de cloure la cita davant aficionats i familiars.



Familiaritat, creixement i sentiment de pertinença. Els valors que s'encarrega de preconitzar l'Olímpyc Floresta s'han reflectit durant la presentació dels equips, que ha estat més dilatada i participativa que mai. Els entrenadors i responsables del club han muntat partidets perquè els jugadors gaudissin amb allò que més els agrada, el futbol sala. Després de cada ronda de partits, els conjunts es feien les fotografies de rigor per a l'inici de curs.

Un cop han acabat de disputar-se els amistosos ha arribat el torn de presentar totes les plantilles i edats de l'entitat, amb especial menció al sènior A. Els jugadors i cos tècnic del primer equip han estat ovacionats un a un per l'afició que s'ha apropat a Can Llobet. En aquest sentit, el president de l'Olímpyc, Àngel Ruiz, ressalta la unió que comporta el fet que el club tingui les característiques que té.

Àngel Ruiz

La peculiaritat d'estar desplaçats de qualsevol centre urbà tradicional ens ajuda a fer pinya, i fa que es faci un ambient casolà. Això repercuteix en fer funcionar els equips de base i fer-los crèixer.


De la seva banda, el coordinador del club, Marc Feu, recorda que el treball de la base està completament diferenciat del treball amb el primer equip, sobretot a nivell econòmic, fet que comporta quotes assequibles per a les famílies.

Marc Feu

Tenim molt clar que treballem amb dues línies molt diferents, la base i el primer equip. A nivell econòmic intentem que els equips de base s'automantinguin i les quotes siguin baixes.


Tots dos s'han encarregat també de lloar la bona tasca formativa que està tenint els fruits al primer equip, que és a hores d'ara setè de la categoria de bronze del futbol sala, la Segona Divisió B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.