El Sant Cugat Esport suma tres triomfs en les últimes tres jornades i ja és sisè


  • Comparteix:

Marcelo, un dels davanters del recuperat Sant Cugat Esport / Font: Golcat.com

Marcelo, un dels davanters del recuperat Sant Cugat Esport / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport encadena tres victòries consecutives i ja és el millor equip del grup 3 de Segona Catalana les últimes tres jornades. Després d'un inici de temporada amb molts dubtes, amb dos triomfs en els primers vuit partits, els de Camilo Speranza han escalat fins la sisena posició i ara són a quatre punts de la promoció d'ascens. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, malgrat assegurar que el treball dels seus homes no ha experimentat cap canvi, atribueix la millora a una nova dinàmica en el paper dels membres del cos tècnic.

La segona temporada de Camilo Speranza al capdavant del Sant Cugat Esport va començar amb dubtes, sobretot a nivell de resultats i situació a la classificació. A la jornada vuit, els vermell-i-negres eren a la 12a posició a la classificació amb nou punts, i oferien una preocupant manca d'efectivitat de cara a porteria. Tres partits més tard el gol segueix sense arribar amb facilitat, però s'ha tret màxim rendiment de les dianes vermell-i-negres, amb nou punts de nou possibles.

Per explicar aquesta millora, el tècnic del SantCu, Camilo Speranza, opina que el treball dels seus jugadors segueix sent el mateix, si bé hi ha hagut certs canvis en l'atribució de funcions en els membres del cos tècnic.

Camilo Speranza

No ha canviat res, hem treballat de la mateixa manera. El que sí que hem canviat és la dinàmica a nivell d'entrenaments, hem delegat algunes qüestions a la resta del cos tècnic.


El SantCu provarà de mantenir la bona ratxa aquest diumenge a dos quarts d'una a la ZEM Jaume Tubau, quan rebi el San Mauro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.