El documental 'Glance Up' de Joan Pahisa arriba als cinemes catalans


  • Comparteix:

Joan Pahisa en una imatge d'arxiu

Joan Pahisa en una imatge d'arxiu

El documental 'Glance Up' protagonitzat pel santcugatenc Joan Pahisa arriba als cinemes Girona de Barcelona aquest dijous i restarà en cartellera durant dues setmanes. El documental, que explica el dia a dia d'aquest esportista d'un metre d'alçada, mostra la seva experiència en el Mundial per a gent de talla baixa de l'any passat a Michigan i es projectarà també el 2 de desembre a la Casa de Cultura a les sis de la tarda, coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat.

El documental es va estrenar el 14 de juny als cinemes Cinesa de Sant Cugat i ha obtingut el Premi del Públic en el Festival Internacional MiradasDoc, a més de participar en el DocsBarcelona, DocsMedellín i a l'All Sports LA Film Festival. El documental, dirigit per Enric Ribes i Oriol Martínez, ha estat produït gràcies a una campanya de micromecenatge i amb el suport de Televisió de Catalunya.

Joan Pahisa, que practica entre d'altres esports el bàsquet i el tennis taula, creu que el documental dóna una visió molt diferent de la qual té la gent sobre la discapacitat.

Joan Pahisa

Veuran un punt de vista de la discapacitat que normalment no es tracta. La gent ho veu amb llàstima i pena, però a 'Glance Up' es veu amb una vessant divertida i s'ho passaran bé.


Després de Barcelona i Sant Cugat, el documental arribarà a Girona dissabte 9 de desembre als cinemes Truffaut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.