L'Olímpyc Floresta es retroba amb la victòria i goleja el Bar Mi Casa a domicili

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta torna a guanyar després de quatre jornades sense fer-ho i s'imposa amb contundència (2-8) a la pista del Bar Mi Casa en el partit corresponent a la jornada 11 de Segona B. Els florestans s'han avançat amb un gol del porter Guille Luid i tot i que els locals han igualat a un gol l'Olímpyc s'ha posat les piles per anar incrementant l'avantatge. La resta dels gols han estat obra d'Oriol Romero, Albert Cardona i Rubén Bosch, amb dos gols cadascun i Martí Casas amb un.

L'Olímpyc volia passar pàgina de la derrota de la setmana passada a casa amb l'Esparreguera i tornar a sumar els tres punts. Els florestans s'han avançat a l'inici amb un gol del porter Guille Luid des de la seva porteria, però han vist com el Bar Mi Casa tornava a igualar el matx poc després. Els homes de Xaloc Rion però han apretat per tornar a avançar-se i marxar al descans amb l'avantatge d'un gol.

A la represa l'Olímpyc ha estat molt encertat de cara a porteria i amb quatre gols ha obert una escletxa inabastable per als locals posant el sorprenent 1 a 6. Tot i tenir-ho perdut el Bar Mi Casa ha aconseguit fer un gol més, però els florestans lluny d'acomodar-se amb el resultat han fet dos més per imposar-se amb contundència a la pista del quart classificat.

El membre del cos tècnic Pol Moragas destaca que la derrota de la setmana passada havia fet mal i que han donat la sorpresa de la jornada.

Pol Moragas

La derrota de la setmana passada ens va fer molt mal. Guanyant a la pista del Bar Mi Casa hem donat la sorpresa de la jornada.

El proper rival de l'Olímpyc serà el Marfil Santa Coloma B que visitarà Can Llobet la setmana vinent.