El Sant Cugat no pot superar un San Mauro que domina el matx


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport no ha pogut mantenir el bon estat de forma

El Sant Cugat Esport no ha pogut mantenir el bon estat de forma

El Sant Cugat Esport cau (1-2) davant un San Mauro que s'ha mostrat superior a la 12a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermells-i-negres no han trobat la manera de trencar la resistència defensiva visitant i tornan a perdre després de tres triomfs consecutius.

El partit ha començat amb molta intensitat per part de tots dos equips i el joc s'ha concentrat al mig camp, fins que el San Mauro s'ha organitzat i ha generat vàries ocasions de gol. El Santcu no reaccionava i s'ha estancat en una dinàmica de joc una amb mes contactes, que ha donat com a conseqüència el primer gol dels visitants en una jugada a pilota parada.

Aquest resultat s'ha mantingut fins al final de la primera part malgrat les nombroses ocasions que generava el San Mauro i l'augment de ritme que han imprès els locals.
La segona meitat s'ha iniciat amb un joc més ràpid per part dels vermells-i-negres, que han aconseguit un xut al pal al minut sis, però aquest augment de ritme no ha servit de res quan els visitants han marcat el seu segon gol deu minuts més tard.

El conjunt santcugatenc veia les seves opcions reduïdes com a conseqüència de la bona defensa dels visitants, la qual ofegava totes les ocasions de crear perill a l'àrea contrincant. Després de vàries accions polèmiques per part de tots dos equips els de Camilo Speranza aconseguien el seu primer gol al minut 91, però no ha pogut acabar de culminar la remuntada.

Amb aquest resultat el Sant Cugat Esport trenca la ratxa de tres victòries consecutives i es situa setè a la classificació del grup 3 de Segona Catalana. Els de camilo Speranza es preparen per visitar el camp del Olivella el pròxim cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.