Important victòria del Junior al camp de l'Espluguenc, un rival directe

El Junior suma una victòria molt necessària a Esplugues

El Junior remunta un gol matiner de l'Espluguenc i suma tres punts molt importants (1-2) en un partit corresponent a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Un gol de Yago Henne i un altre d'Abu Rafiu treuen als blau-i-negres de la zona de descens.

El Junior suma la seva segona victòria en tres partits a Esplugues. És un triomf amb valor doble, a casa d'un rival directe i que serveix per sortir de la zona de descens, en la qual de retruc hi han entrat els del Baix Llobregat. Els blau-i-negres s'han pogut sobreposar al gol local d'Héctor Vázquez, que ha avançat els locals al quart d'hora de joc rematant una centrada al segon pal. Els santcugatencs han igualat ràpidament mitjançant Yago Henne i han mantingut l'empat fins al descans.

A la represa, el jugador de l'Espluguenc José Luis Moratiel ha vist la segona targeta groga i, poc minuts després, un gol d'Abu Rafiu posava per davant els blau-i-negres, que tenien mitja hora llarga per defensar el resultat amb un home més. L'Espluguen ho ha intentat i ha fet patir els de Paco Carballo, però el matx finalment ha acabat bé pels interessos santcugatencs.

El jugador del Junior Bernat Mosquera assegura que l'equip estava confiat que podrien sortir del descens.

Bernat Mosquera

A la plantilla hi ha molt bon ambient, tot i estar a baix. Anàvem amb ganes i tothom era optimista, encara que la situació fos difícil, confiàvem tots en sortir del descens.

El Junior és dotzè amb 13 punts, empatat a punts amb la zona de promoció d'ascens, i la setmana vinent visita el Can Vidalet a la tretzena jornada del grup 3 de Segona Catalana.