Cinc santcugatencs, a la precandidatura de Jordi Farré a la presidència del Barça


  • Comparteix:

Els membres de la candidatura / Foto: Som Gent Normal

Els membres de la candidatura / Foto: Som Gent Normal

Cinc santcugatencs formen part de la precandidatura a la presidència del Futbol Club Barcelona 'Som Gent Normal', encapçalada per Jordi Farré. L'objectiu del grup és, en paraules del seu líder, 'treure el Barça de la Ciutat de la Justícia i tornar-lo a la Ciutat Esportiva'.

Jordi Muñoz, Miquel Faus, Jordi Rocafort, Àlex Victor i la regidora de Comunicació, Atenció Ciutadana, Promoció de la ciutat i Tecnologia de Sant Cugat, Joana Barbany, són els cinc santcugatencs a la precandidatura que lidera Jordi Farré.

Jordi Muñoz destaca que hi ha una necessitat d'un canvi de model de la gestió del club.

Jordi Muñoz

Ens preocupa la gestió del club liderada per persones que estan enfrontades diàriament.


El grup ha avançat que cap membre de la candidatura s'unirà a un altre projecte i neix amb l'objectiu de ser un nexe d'unió entre les famílies barcelonistes. Les 16 persones que formen la precandidatura estan preparades per concórrer a les eleccions siguin quan siguin, però preferirien que fossin al 2015.

Sobre els temes més polèmics del club, tenen clar que cessarien el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i eliminarien el nom de Josep Lluís Núñez del Museu del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.