El Sant Cugat Esport espera tornar-se a trobar amb el triomf contra l'Olivella


  • Comparteix:

El SantCu visita l'Olivella per tornar a guanyar / Font: Golcat.com

El SantCu visita l'Olivella per tornar a guanyar / Font: Golcat.com

El Sant Cugat Esport espera tornar a la dinàmica guanyadora de les darreres setmanes contra un jove rival que acaba d'ascendir al grup 3 de Segona Catalana, l'Olivella. Els santcugatencs visiten diumenge a tres quarts de dotze del matí un conjunt que suma quatre punts menys que els vermell-i-negres i que veu de prop les places de descens. Els de Camilo Speranza, de la seva banda, arriben a la cita després de la derrota de la setmana passada, que va trencar una ratxa de tres triomfs seguits.

El SantCu espera seguir creixent i imposar el seu segell contra el filial del Vilanova de Primera Catalana, un Olivella caracteritzat per tractar amb qualitat la pilota i per barrejar talent i joventut. Aquest binomi l'ha dut a un comportament irregular, capaç de superar tot un Can Vidalet amb claredat i a domicili i caure a casa contra el Gornal. L'equip encara s'està adaptant a una nova categoria, i és que els del Garraf han arribat aquest curs procedents de Tercera Catalana, on l'any passat van quedar en primer lloc en el grup 12,

Els vermell-i-negres provaran de refer-se de l'ensopegada de l'anterior jornada contra el San Mauro, rival directe, i seguir així ampliant una confiança que ha anat creixent a mesura que han avançat les jornades. I és que segons el seu tècnic, Camilo Speranza, si són capaços de tenir un bon dia els seus jugadors poden amb qualsevol rival.

Camilo Speranza

Més enllà de les circumstàncies, estic convençut que si nosaltres estem bé guanyarem. No tinc cap dubte.


El SantCu manté Xavi Martín com l'únic jugador no disponible per al partit de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.