Joan Collet lloa la tasca de la Penya Pericos Sant Cugat en el seu 10è aniversari


  • Comparteix:

El president de l'Espanyol, Joan Collet, a la taula presidencial amb Toni Giménez

El president de l'Espanyol, Joan Collet, a la taula presidencial amb Toni Giménez

El president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha lloat la tasca de la Penya Pericos Sant Cugat i l'ha descrit com a 'molt activa' en la celebració del 10è aniversari de l'entitat. Més de 120 persones s'han aplegat aquest divendres al restaurant la Masia per celebrar la dècada de la Penya amb un sopar. El seu president, Toni Giménez, ha recordat la dificultat de mantenir l'entitat viva durant aquest temps tenint en compte el complicat moment pel qual passen les associacions penyistes.

La Penya Pericos Sant Cugat ha comptat amb la màxima representació blanc-i-blava per a celebrar 10 anys d'existència i reivindicació perica a la ciutat. El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha presidit un sopar que ha aplegat prop de la meitat dels socis de l'entitat. Collet ha assegurat que 'el sentiment perico és a totes les comarques', i ha lloat la tasca de la penya santcugatenca, la qual ha definit com a 'molt activa'.

Joan Collet

Fundar una penya és molt fàcil, ha de tenir continiuïtat i gent amb ganes de tirar-ho endavant. La Penya Pericos s'ha demostrat que és una penya activa, ha fet un Aplec i això és molt complicat.


Collet també ha descrit el complicat moment que viuen les penyes a dia d'avui. En aquest sentit, el president de la Penya Perico Sant Cugat, Toni Giménez, ha recordat la dificultat de mantenir una entitat d'aquest perfil.

Toni Giménez

Les Penyes tenen cada vegada menys sentit, per les xarxes socials i les televisions. Però nosaltres aguantarem fins quan poguem.


L'entitat ha sortejat diferents obsequis de l'Espanyol entre els assistents a la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.