Triomf de mèrit de l'Olímpyc a Can Llobet davant el Marfil Santa Coloma B

L'Olímpyc Floresta supera (7-6) a Can Llobet el Marfil Santa Coloma B, segon classificat, i encadena la segona victòria consecutiva en la 12a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. El matx ha estat ple d'alternatives en el marcador, però en els instants finals els homes de Xaloc Rion han estat més encertats per sumar un triomf de mèrit. La mala notícia del partit ha estat la lesió de Martí Casas que ha abandonat el pavelló en ambulància.

El Marfil Santa Coloma B ha arribat a la Floresta disposat a demostrar el seu lloc a la classificació i a l'inici del matx ja s'ha avançat en el marcador. L'Olímpyc no volia ser un convidat de pedra davant la qualitat de l'equip visitant i Dani en una jugada de còrner i Miquel Verdaguer en un xut creuat han capgirat el resultat. En els millors minuts dels locals han pogut obrir més escletxa i finalment ha estat Joan Ferrer qui ha fet el 3 a 1 poc abans del descans. Els colomencs però han escurçat distàncies a la jugada següent per fer el 3 a 2 amb el que els jugadors han marxat als vestidors.

Dues errades de l'Olímpyc en la construcció han suposat primer l'empat a tres i poc després l'avantatge momentani del Marfil Santa Coloma B. De nou amb el partit coll amunt l'Olímpyc ha seguit tenint fe i Martí Casas ha empatat després d'una passada d'Oriol Romero. Albert Cardona en una jugada individual s'ha tret un xut que el porter visitant ha rebutjat i Carles Jiménez ha trobat la pilota morta per fer el 5 a 4. Com ha estat habitual en l'equip que anava per sota en el marcador el filial colomenc ha tornat a aprofitar una pilota llarga per empatar a cinc gols quan restaven set minuts.

A cinc minuts per al final Martí Casas s'ha lesionat sol i ha hagut d'abandonar el pavelló fet que durant uns instants ha adormit el partit. Fins que a menys de dos minuts per al final Rubén Bosch ha fet el sisè gol de doble penal i quan el Marfil jugava de cinc Oriol Romero ha fet el gol que semblava sentenciar el matx. L'Olímpyc podia haver fet el vuitè, però la pilota ha anat al pal i la falta posterior ha provocat el doble penal amb el que els visitants han fet el 7 a 6 definitiu a 22 segons per al final.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca la fe del seu equip i de guanyar un equip tan poderós com és el Marfil Santa Coloma B.