El Futbol Sala Sant Cugat supera el Rubí en un partit igualat

El Futbol Sala Sant Cugat ha hagut de suar per superar el Rubí

El Futbol Sala Sant Cugat s'imposa al Rubí (6-2) a la 11a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres s'han retrobat amb la victòria després de l'ensopegada que van patir la jornada passada al camp del Sant Sadurní i segueix a la part alta de la classificació.

El partit ha començat encallat, el Futbol Sala Sant Cugat ha creat bones ocasions amb un joc dinàmic mentre el Rubí buscava el gol buscant el contraatac. Cap dels dos equips ha tingut encert fins que els locals s'han avançat al minut 17 de la primera part en una jugada d'oportunisme d'Enric Sánchez, que ha posat l'1 a 0 amb què s'ha arribat al descans.

A la segona part el ritme del joc ha crescut notablement. Només dos minuts després de començar el segon temps, Jordi ha engaltat un fort xut per posar dos gols de diferència al marcador del pav 3 de la Rambla del Celler. Els vermell-i-negres s'han relaxat lleugerament amb l'avantatge i el Rubí ho ha aprofitat per empatar amb un doblet del seu jugador més destacat, Adrián Castro.

Afortunadament pels de Jaime Martínez, just després una picabaralla al mig del camp ha acabat amb una vermella pel porter rubinenc Javier Sánchez. Marc Casas ha aprofitat la superioritat per posar per davant els locals i, un minut després, ha anotat el 4 a 2 que tornava els dos gols de diferència al marcador d'una pèrdua visitant quan el Rubí jugava de cinc. Un doble penal de Jordi i un golàs d'Enric Sánchez han sentenciat el partit.

L'entrenador dels vermell-i-negres, Jaime Martínez, destaca que el seu equip ha hagut de lluitar molt per guanyar.

Jaime Martínez

El Rubí ha plantejat problemes al principi. Al final de la primera part hem jugat millor, però ells han tingut ocasions a la contra i el seu porter ha aturat molt. El millor és el resultat.

La setmana vinent, el Futbol Sala Sant Cugat visita el Molins 99 a la 12a jornada del grup 2 de Tercera Divisió.