El Sant Cugat Esport femení es desfà amb facilitat de l'Icomar


  • Comparteix:

El SantCu femení no ha tingut problemes per superar l'Icomar

El SantCu femení no ha tingut problemes per superar l'Icomar

El Sant Cugat Esport femení guanya a casa davant un Icomar molt inferior (5-1) a la 11a jornada del grup 1 de Primera Divisió. Amb aquest resultat les santcugatenques es retroben amb la victòria després de la derrota que van patir la jornada passada al camp del Pubilla Casas i mantenen la sisena posició a la taula.

El partit ha estat marcat per un ritme de joc molt intens per part de tots dos, amb bones ocasions, però el SantCu ha dominat en tot moment gràcies a un joc ràpid i ben organitzat. Malgrat això, l'Icomar s'ha avançat al minut 10 en una jugada de còrner. Les de Carles Rubio han reaccionat i han empatat el partit dos minuts més tard. Aquest gol de les santcugatenques ha permés a les vermell-i-negres augmentar el ritme i anotar dos gols més per anar cap als vestidors amb 3 a 1 al seu favor.

A la segona part la dinámica s'ha mantingut i les visitants només han creat perill al contraatac. El SantCu ha comptat amb nombroses oportunitats clares de gol que han estat refusades contínuament per la portera de les de Tarragona. Amb el pas dels minuts, les rivals s'han esfondrat i no han pogut aguantar el ritme de les locals. El marcador final ha reflectit la superioritat del SantCu (5-1), que es manté en sisena posició al grup 1 de Primera Divisió.

L'entrenador de les santcugatenques, Carles Rubio, valora l'esforç de l'equip i la bona primera meitat.

Carles Rubio

Hem sortit amb més ànims. Un resultat a favor sempre et dóna molta alegria. Encara que no haguéssim marcat, hem dominat molt bé el joc.



La setmana vinent, les vermell-i-negres visiten el Sector Montserratina a la 12a jornada del grup 1 de Primera Divisió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.