L' Olímpyc Floresta compleix guanyant amb contundència el cuer, el CN Sabadell

L'Olímpyc Floresta supera el Club Natació Sabadell (3-0) en la 14a jornada del grup 3 de Segona Divisó B. Els florestans rebien un CN Sabadell que arribava amb només dos punts i sense haver guanyat cap partit. Un gol en el primer temps de Miquel Verdaguer ha donat avantatge als locals i a la represa Albert Cardona i Dani Martí han tancat el marcador.

L'Olímpyc Floresta ha començat el partit amb dues ocasions d'Albert Cardona i Fernando Echevarría mentre que el Sabadell intentava sortir com podia al contraatac. En el minut 14 Miquel Verdaguer ha estrenat el marcador després de desviar un xut, i Oriol Romero ha pogut fer el segon instants després. En els últims minuts, els sabadellencs s'han apropat dues vegades a la porteria local, la primera després d'una passada llarga i la segona en un xut creuat.

La segona part ha començat amb una ocasió del CN Sabadell quan el punta s'ha quedat sol davant Aitor Sola, però ha acabat xutant fora. Al minut set Albert Cardona ha marcat el segon gol dels locals després d'una pasada de Carles Jiménez. Els florestans han mantingut el domini del partit amb tres noves ocasions, tot i que els sabadellencs també s'apropaven amb perill. Amb el 2 a 0, l'Olímpyc ha fet via per sentenciar i Dani Martí després de tres xuts, un d'ells al pal, ha ampliat l'avantatge. El CN Sabadell ha començat a jugar de cinc i s'han apropat a la porteria local, però sense acabar en gol. Al minut 16 l'Olímpyc podria haver sumat el quart amb un doble penal de Joan Ferrer que ha acabat fora.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca la força del seu equip per sobreposar-se a les nombroses baixes.