El Sant Cugat Esport empata contra el Martorell a l'últim partit de local de 2014


  • Comparteix:

El SantCu ha empatat amb el Martorell

El SantCu ha empatat amb el Martorell

El Sant Cugat Esport empata a casa contra el Martorell (1-1) a la 14a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Amb aquest resultat els santcugatencs s'allunyen de l'objectiu d'acabar l'any a les primeres posicions de la classificació i esperen recuperar la bona ratxa que portaven en el derbi de dissabte al camp del Junior.

El partit ha coemnçat una mica entrabancat. El joc s'ha concentrat al mig del camp fins que el Sant Cugat Esport ha començat a crear perill gràcies a un augment de la pressió que exercien sobre els visitants, queintentaven generar ocasions a partir d'un joc molt ràpid i basat en la busca de les contres. Les bones accions defensives per part de tots dos i la poca definició dels locals han fet que el marcador es mantingués a zero al final de la primera part malgrat l'augment del ritme imprès pels vermells-i-negres els deu últims minuts.

Al començament de la segona part, el domini dels de Camilo Speranza ha continuat, però el Martorell s'ha avançat al minut 58. Després del gol la pressió exercida pels locals i la intensitat del joc s'ha reduït una mica, però els locals s'han refet i han pogut empatar amb un gol de Rubén Sanchez en una jugada de còrner 10 minuts més tard. Després d'assolir l'empat, el Sant Cugat Esport ha augmentat considerablement el ritme de joc i ha creat nombroses ocasions, però no ha estat capaç de trencar el resultat establert fins finalitzar el partit (1-1).

L'entrenador del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, admet que no es poden permetre empatar partits com aquest si volen optar a posicions d'ascens.

Camilo Speranza

Hem jugat bé, hem dominat i hem tingut la pilota. Hem fallat moltes ocasions de gol.


Amb aquest partit el Sant Cugat Esport es manté a la cinquena posició del grup 3 de Segona Catalana i es prepara per visitar el camp del Junior dissabte que ve a la 15a jornada, l'última de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.