L'Olímpyc Floresta perd a la pista del Montcada i acaba amb quatre expulsats


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha caigut a Montcada

L'Olímpyc ha caigut a Montcada

L'Olímpyc Floresta inicia l'any i la segona volta amb derrota (7-2) a la pista del FS Montcada i acaba el matx amb tres jugadors i el tècnic expulsats. Els florestans han plantat cara en el primer temps on han acabat perdent 2 a 1, però a la represa els locals han acabat golejant els homes de Xaloc Rion.

L'Olímpyc ha començat la segona volta com ho va fer a la primera, amb derrota. El FS Montcada s'ha avançat a l'inici del partit amb dos gols, però els florestans han estat capaços d'escurçar distàncies fent el 2 a 1 abans de marxar als vestidors. La represa ha començat de nou amb dos gols locals i un altre cop l'Olímpyc ha escurçat distàncies.

A partir d'aleshores però, el Montcada ha aprofitat les seves ocasions i ha acabat fent set gols als blau-i-blancs. El tècnic Xaloc Rion ha estat expulsat igual que els jugadors Fernando Echevarría, Rubén Bosch i Guille Luid. El membre del cos tècnic Pol Moragas creu que han jugat bé, però que tot i això no han pogut guanyar el partit.

Pol Moragas

Ha estat un partit on hem pagat els petits errors. Hem tingut ocasions, però no hem pogut marcar. Els àrbitres tampoc han ajudat.



El proper rival de l'Olímpyc és el Sala 5 Martorell d'aquí a dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.