El Sant Cugat Esport retorna a la competició davant el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El Sant Cugat Esport rep el Fontsanta-Fatjó aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda en la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres estrenen el 2015 i tanquen la primera volta davant un rival directe que està dues posicions per sota amb quatre punts menys.

El Sant Cugat Esport femení torna a la competició després de l'aturada nadalenca i de descansar en la 14a jornada. Les vermell-i-negres van acomiadar l'any amb derrota a casa (0-2) davant el Levante Las Planas, malgrat que tot just venien d'encadenar dues victòries consecutives per arribar a sumar els 19 punts que tenen ara.

El Fontsanta-Fatjó arriba a la ZEM Jaume Tubau amb 15 punts i amb la intenció de no deixar escapar a la classificació les noies de Carles Rubio. El conjunt del Baix Llobregat, per la seva banda, no perd un partit des de la jornada 6, el 26 d'octubre. Des d'aleshores ha sumat quatre victòries i dos empats, l'últim triomf en l'estrena d'aquest any a casa davant el Santboià (4-3).

El balanç del Sant Cugat Esport femení és de sis victòries, un empat i cinc derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.