El Sant Cugat Esport tanca una primera volta irregular contra un fluix Espluguenc


  • Comparteix:

SantCu i Gornal es veuen les cares en un partit de necessitats / Golcat.com

SantCu i Gornal es veuen les cares en un partit de necessitats / Golcat.com

El Sant Cugat Esport espera acabar amb somriure una primera volta irregular. Els santcugatencs s'enfronten a l'Espluguenc, cuer del grup 3 de Segona Catalana i que ha encadenat sis partits sense guanyar, en un matx que es disputa diumenge a dos quarts de dotze. El SantCu, setè, va iniciar l'any amb empat (1-1) davant un rival directe a la classificació, la Gornal.

És en partits com el d'aquest cap de setmana on el Sant Cugat Esport ha de demostrar que pot ser un ferm candidat a ser a les places d'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs, que segueixen sense trobar la regularitat golejadora necessària per millorar les seves prestacions, va començar l'any amb un tímid empat contra la Gornal en un partit que els podria haver apropat a la cinquena posició.

Tot plegat, en l'últim partit d'una primera volta irregular per als vermell-i-negres. Malgrat els esforços per satisfer les necessitats de la plantilla, els d'Speranza només han tingut un mes d'alt rendiment, el novembre, quan es van endur quatre triomfs en cinc partits. De fet, a hores d'ara els de Sant Cugat sumen dos empats i una derrota en els tres últims compromisos, i aquest diumenge tenen una oportunitat d'or per capgirar aquesta dinàmica.

I és que al davant tindran un Espluguenc que, si bé la seva plantilla hauria de provocar uns millors resultats, són el pitjor equip del grup 3 de Segona Catalana en aquestes primeres 16 jornades, amb només tres victòries, l'última fa mes de dos mesos. Duel, doncs, de necessitats tot i la diferència entre tots dos escenaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.