El Sant Cugat Esport femení busca el primer triomf de l'any davant el Santboià


  • Comparteix:

El SantCu femení vol tornar a gaudir d'un triomf

El SantCu femení vol tornar a gaudir d'un triomf

El Sant Cugat Esport femení torna a jugar com a local per segona setmana consecutiva i rep el Santboià aquest diumenge a dos quarts de cinc en el partit corresponent a la 13a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres busquen el primer triomf de l'any davant un equip que es troba en posicions de descens.

El SantCu femení només ha jugat un partit aquest 2015 i el va empatar la setmana passada (1-1) davant el Fontsanta-Fatjó. Entre jornades de descans, l'aturada nadalenca i un parell de resultats negatius les noies de Carles Rubio no guanyen un partit des del 14 de desembre quan van superar (1-5) el Sector Montserratina. El rival d'aquesta setmana sembla propici per tornar a sumar els tres punts. El Santboià és penúltim i fora de casa no ha estat capaç de sumar cap punt després de set partits disputats.

Per la seva banda, les vermell-i-negres a casa han guanyat dos enfrontaments, n'han empatat dos més i n'han perdut tres. El balanç a la lliga del SantCu femení és de sis victòries, dos empats i cinc derrotes, números que sumen 20 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.