Conesa: 'Avaluem l'opció de col·locar gespa a les pistes de Sant Francesc'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat durant la inauguració de les noves oficines de la ZEM de Can Magí que l'Ajuntament s'està plantejant l'opció de col·locar gespa artificial a les pistes de Sant Francesc. En aquest sentit, ha dit l'alcaldessa, se satisfaria les necessitats de la Penya Blaugrana Sant Cugat a l'hora de disposar de més espais per poder encabir els seus equips. El president de la Penya, Josep María Félez, ha assegurat que aquest projecte permetria el seu club 'absorbir nens que s'han quedat a les portes de poder jugar a futbol'.

Conesa ha assegurat que s'estan valorant diferents opcions per remodelar i donar un nou ús a les pistes de Sant Francesc, entre elles cobrir-les per poder acollir activitats poliesportives o col·locar-hi gespa artificial per a la pràctica del futbol. L'alcaldessa ha indicat que a les següents setmanes s'establirà un posicionament sobre l'opció que es tria.

En qualsevol cas, Conesa ha dit que és un espai que pot gestionar un club després de la seva remodelació, i que si l'opció passa per col·locar-hi gespa es podria donar sortida als entrenaments de les categories inferiors de la Penya Blaugrana Sant Cugat.

Mercè Conesa

Si al final decidíssim equipar les pistes de Sant Francesc amb gespa artificial es podria donar sortida als infants. Això està en converses, no està tancat.


El president de la Penya Blaugrana, Josep María Félez, ha ressaltat que un projecte d'aquest perfil encaixaria amb la creació d'un camp de futbol 7, que també reforçaria la possibilitat de retornar el futbol femení a l'entitat.

Josep María Félez

He demanat més instal·lacions, concretament un camp de futbol 7. Pensem que el podem gestionar bé, podem absorbir més nens. Hem d'estar en el món del futbol femení.


Tot plegat s'ha anunciat durant la inauguració de les noves oficines de la ZEM de Can Magí, que ha dut a terme Mercè Conesa juntament amb l'equip d'Esports de l'ajuntament, amb el regidor, Xavier Tizón, al capdavant. Els arranjaments, que s'han fet també al marcador del camp i amb la col·locació de bancs i una font, han suposat una despesa total de prop de 26.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.