L'Olimpyc Floresta deixa escapar dos punts en un matx que tenia controlat

L'Olímpyc Floresta empata (2-2) contra el Sala 5 Martorell en un final de partit molt ajustat corresponent a la 17a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els de Xaloc Rion han anat guanyant per dos gols, però el conjunt visitant ha aconseguit anotar dues vegades a falta de pocs minuts pel final i jugant de cinc, tirant per terra la bona feina del conjunt florestà durant el partit.

El primer temps ha finalitzat sense gols i amb poques ocasions per dues bandes. El Sala 5 Martorell ha sortit a esperar els florestans i intentar aprofitar alguna ocasió al contratac. Però cap dels dos equips ha estat capaç d'obrir la llauna en els primers 20 minuts.

En el segon temps semblava que el partit seguia la mateixa tònica, un Olímpyc que intentava proposar joc i el Sala 5 Martorell intentant marcar a la contra. Ha estat, però, el conjunt de Xaloc Rion, que ha vist el partit des de la grada per sanció, el que ha fet el primer gol, quan Edu ha marcat a plaer després d'una bona jugada de conjunt en el minut vuit del segon temps. Un gol que ha donat tranquil·litat al conjunt local i més quan David ha fet el segon per a un Olímpyc que semblava que es quedava els tres punts.

En aquest moment els visitants han començat a jugar de cinc i poc a poc han ficat els florestans en el seu camp. La jugada li ha sortit bé als visitants que han vist com Toni marcava en dues ocasions i tirava per terra l'avantatge dels locals, que han intentat de nou posar-se per davant passant a jugar de cinc, però no han pogut moure el 2 a 2 final.

El capità de l'Olímpyc Floresta, Martí Àngel, creu que ha estat una llàstima l'empat final i que mereixien més.

Martí Àngel

Ha estat jugades molt ràpides i ells són molt hàbils. Al final hem empatat i sumem un punt, tot i que crec que hem merescut més.

L'empat deixa els florestans amb 26 punts i la següent setmana visiten la pista del Ripollet.